VVV - DGT_color

jouw partner voor opleidingen

Over ons

Logistiek boven verwachting

VVV-DGT biedt advies en opleidingen over het vervoer, de verzendingen behandeling van gevaarlijke stoffen. We zijn toegewijd aan het versterken van veiligheid met betrekking tot het transport van gevaarlijke goederen. Onze organisatie staat bekend om haar expertise op dit cruciale gebied.

Waarom VVV-DGT?

Jaren professionele ervaring
0 +

Historie

Logistiek die is afgestemd op jouw bedrijf

De Vereniging voor Verkeersveiligheid werd opgericht door Jos Geeraerts (vader van Paquita). VVV legde zich in eerste instantie enkel toe op de ADR-opleiding voor chauffeurs. Nadien werd dit aangevuld met de opleiding veiligheidsadviseur en code 95 en de uitvoering van mandaten veiligheidsadviseur.

Dangerous Goods Training en Consulting bv staat in voor alle  andere activiteiten van opleidingen in het kader van het vervoer van gevaarlijke producten.  Naast tal van mandaten organiseert DGT bv ook bedrijfsopleidingen en seminaries.

In juni 2020 werden VVV en DGT overgenomen door Trafuco.

De groep Trafuco werd in 2021 overgenomen door Altrea Logistics Group. De opleidingsactiviteiten werden op hetzelfde moment terug afgesplitst en staan nu volledig los van de Altrea Logistics Group.

In 2022 werd OTC opgericht.  OTC leidt mensen op tot volwaardig vrachtwagenchauffeur.

Onze klanten:

Aanvraag offerte

Vraag hieronder een offerte aan voor bedrijfsopleidingen op maat of voor een externe veiligheidsadviseur. Wij behandelen deze zo spoedig mogelijk.